O PROIZVODIMA


Kvalitet i kontrola kvaliteta
o produkciji
U cilju postizanja apsolutnog kvaliteta naših proizvoda, u toku septembra 2008. godine smo uspostavili višefazni sistem kontrole kvaliteta, koji vrlo efikasno uočava eventualne nedostatke i omogućava da do kupaca stignu samo visokokvalitetni komadi nameštaja koji prođu kroz sve kontrilne tačke.Višefazni sistem kontrole se sastoji iz tri faze.
Prva faza je ULAZNA KONTROLA – kontrola sirovina i repromaterijala koji se primaju u magacine, radi dalje obrade.
Druga faza je PROCESNA KONTROLA – vrši se na velikom broju predefinisanih tačaka u toku proizvodnje, koja odmah eliminiše komade koji ne zadovoljavaju standarde.
Treca faza je KONTROLA GOTOVOG PROIZVODA – finalna kontrola sklopljenog proizvoda, kao i pakovanja proizvoda u ambalažu, kako bi se roba maksimalno zaštitila tokom transporta do kupca.

Završna obrada
o produkcijiSvi modeli Jasena se proizvode u dijapazonu od preko 50 različitih vrsta kože i preko 300 vrsta štofova i eko-kože, a komadi od drvenog masiva su dostupni u preko 20 boja i finih nijansi. Kako bi kupcima ponudili samo najbolje, uvoz kože za presvlačenje radimo direktno od dobavljača u Holandiji i Italiji, kako bismo obezbedili potrošačima izbor koža koje do sada nisu bile dostupne na domaćem tržištu.
Svi štofovi i eko-kože koje koristimo su takođe najbolji u svojim klasama, a efikasnim procesom proizvodnje smo omogućili da svi komadi nameštaja budu dostupni potrošačima po pristupačnim cenama.
Površinska obrada masiva se izvodi na način koji omogućava da se jasno vidi prirodna tekstura drveta, koju je moguće osetiti čak i na dodir. Tapacirani elementi se obrađuju i sklapaju sa velikom pažnjom, kako bi komadi i posle dužeg vremenskog perioda i intezivne upotrebe izgledali kao novi.

Katalog

Katalog za 2014:

pdf

13.65 MB

Socijalne mreže

Pratite nas na društvenim mrežama:

fb Jasen na Facebook-u
twitter Jasen na Twitter-u
yt Jasen na Youtube-u

Novosti

Prijavite se na našu mailing listu i budite u toku sa akcijama u Jasenu
Vaše ime:
E-mail adresa: